המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את המלית - מטגנים עם מעט שמן את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר והכבד, וממשיכים לטגן עד השחמה. מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצים, מתבלים בפלפל שחור ומלח ומערבבים שוב.
מכינים את הבצק - מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך ואחיד. מרדדים על משטח מקומח, ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. במרכזו של כל עיגול מניחים כפית וחצי מהמלית, וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק.
מבשלים את הקרפלך במשך כ-15 דקות במים רותחים, עם מעט מלח ומעט שמן. ניתן להמיר את הקמח בקמח מצה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0