המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הבשרים ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מטגנים מספר דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב. מקררים.
את התערובת הקרה טוחנים במטחנת בשר או מעבד מזון.
בקערה שמים 3/4 מכמות הקמח ויוצרים גומה במרכז, אליה מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים והמלח. בכל פעם לערבב בהתאמה עם הקמח עד שנוצר בצק רך ונעים למגע ואינו נדבק לידיים.
על משטח עבודה מקומח מרדדים למרובע רבע מהבצק וחותכים אותו לריבועים בגודל 4X4 ס"מ.
במרכז כל ריבוע שמים כפית שטוחה של המילוי, מקפלים למשולש ומהדקים את השוליים והקצוות.
מרתיחים מים בסיר גדול עם מלח ומעט שמן. מניחים את הכיסונים אחד אחד בתוך המים ומבשלים כארבע דקות.
לאחר שהכיסונים צפו במים, מוציאים ומגישים במרק עוף או כמנה ראשונה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0