המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקמח והמלח, להוסיף את המרגרינה והביצה ולערבב. *ניתן להמיר את המרגרינה ברבע כוס שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים לתערובת את כוס המים בהדרגה תוך כדי לישה עד קבלת בצק נעים ולא דביק.
מכסים ומניחים בצד ל- 30 דקות.
את תפוחי האדמה יש לבשל במים, לסנן ולמעוך לכדי מחית.
את המחית יש לשים בקערה, להוסיף את הבצל עם השמן, לתבל במלח ופלפל, ולערבב.
מחלקים את הבצק ל- 2 או 3 חלקים. מרדדים את הבצק דק ככל האפשר ובעזרת כוס, יוצרים עיגולים.
מניחים באמצע כל עיגול מעט ממלית תפוחי האדמה.
את הבצק מקפלים ומהדקים היטב סביב המלית.
מרתיחים סיר עם מים ומוסיפים לו 2 כפות שמן.
מכניסים את הכיסונים לתוך המים החמים ומבשלים 10 דקות.
מרימים את הקרפלעך עם כף מחוררת ומניחים בצלחת הגשה.
מטגנים את הבצלים במחבת עם שמן קר, על להבה בינונית, עד השחמה.
זורים את הבצל על הקרפעלך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0