המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שורפים את החצילים על האש. אפשר בכיריים ביתיות, אם כי קצת מלכלך.
מרוקנים את תוכנם של החצילים. כדי להכין קרפצ'יו, כלומר פרוסות דקות, מורידים את הקליפה בזהירות וחותכים בעזרת סכין חדה פרוסות לאורך החציל. מניחים אותן על גבי צלחת הגשה.
יוצקים טחינה על גבי פרוסות החצילים.
אפשר גם לסחוט חצי לימון מעל ולפזר מעט מלח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0