המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים סוכר עם ביצים, חלב ויוגורט, מוסיפים קמח תפו"א ומערבבים עד שהבלילה אחידה.
מחממים מחבת, משמנים קלות, מנגבים בנייר סופג ויוצקים מצקת מהבלילה והופכים לצד שני.
מגישים עם דבש, ריבה או ממרח שוקולד, לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
יצא טעים מאוד אבל לא הצלחתי לבשל את זה טוב
היי, כדאי לטגן אותם על להבה נמוכה כדי שהמרקם יהיה טוב גם באמצע. בנוסף המרקם, בגלל הרכיבים לפסח, שונה מקרפ רגיל ורך יותר. חג שמח 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1