מניחים 70 גרם חמאה במחבת קטנה. ממיסים את החמאה על אש בינונית, כאשר החמאה נמסה שופכים אותה לקערה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערה את החלב והביצים ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקערה את המלח, קמח וארבע כפות מהסוכר הלבן, ומערבבים במזלג עד אשר מתקבלת בלילה חלקה. אם נוצרים גושי קמח, מועכים אותם במזלג על דפנות הקערה.
שלב 4
0 דקות
מחממים שוב את המחבת הקטנה על אש בנונית. מניחים במחבת 2 כפות מהבלילה, דואגים שהבלילה תכסה את כל המחבת.
שלב 5
0 דקות
כאשר נוצרות בועות מחזיקים בידית המחבת והופכים את הקרפ במרית. כעבור מספר שניות מוציאים את הקרפ לצלחת. חוזרים על התהליך עד לסיום הבלילה.
שלב 6
0 דקות
ממיסים במחבת גדולה את החמאה הנותרת. מוסיפים את שאר הסוכר הלבן, סוכר חום, מיץ תפוזים וגרירת קליפת תפוז.
שלב 7
0 דקות
מנמיכים את האש ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. חשוב כל הזמן לבחוש את הרוטב על מנת שלא ישרף. מורידים מהאש.
שלב 8
0 דקות
טובלים את הקרפ ברוטב, הופכים אותו מספר פעמים על מנת שיספוג כמה שיותר מהרוטב. מוצאים ומקפלים לחצי עיגול ולאחר מכן מקפלים שוב לרבע עיגול. מניחים על צלחת ההגשה.
שלב 9
0 דקות
חוזרים על התהליך עם כל הקרפים, ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
9
מניחים 70 גרם חמאה במחבת קטנה. ממיסים את החמאה על אש בינונית, כאשר החמאה נמסה שופכים אותה לקערה.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים לקערה את החלב והביצים ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים לקערה את המלח, קמח וארבע כפות מהסוכר הלבן, ומערבבים במזלג עד אשר מתקבלת בלילה חלקה. אם נוצרים גושי קמח, מועכים אותם במזלג על דפנות הקערה.
שלב 4
מתוך
9
מחממים שוב את המחבת הקטנה על אש בנונית. מניחים במחבת 2 כפות מהבלילה, דואגים שהבלילה תכסה את כל המחבת.
שלב 5
מתוך
9
כאשר נוצרות בועות מחזיקים בידית המחבת והופכים את הקרפ במרית. כעבור מספר שניות מוציאים את הקרפ לצלחת. חוזרים על התהליך עד לסיום הבלילה.
שלב 6
מתוך
9
ממיסים במחבת גדולה את החמאה הנותרת. מוסיפים את שאר הסוכר הלבן, סוכר חום, מיץ תפוזים וגרירת קליפת תפוז.
שלב 7
מתוך
9
מנמיכים את האש ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. חשוב כל הזמן לבחוש את הרוטב על מנת שלא ישרף. מורידים מהאש.
שלב 8
מתוך
9
טובלים את הקרפ ברוטב, הופכים אותו מספר פעמים על מנת שיספוג כמה שיותר מהרוטב. מוצאים ומקפלים לחצי עיגול ולאחר מכן מקפלים שוב לרבע עיגול. מניחים על צלחת ההגשה.
שלב 9
מתוך
9
חוזרים על התהליך עם כל הקרפים, ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0