המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטרוף את כל המצרכים ביחד, טוב טוב כך שלא ישארו גושים.
לשמן מעט עם מרגרינה מחבת גדולה, או מולטי שף ולצקת מהבלילה.
חכו בסבלנות עד שהבלילה תהיה סמיכה מספיק כדי שיהיה אפשר להפוך את הקרפ מבלי שיתפרק.
להמשיך כך עם שאר הבלילה (אפשר לשמן את המחבת כל כמה קרפים על מנת שלא ידבקו).
לאחר שהפכתם את הקרפ מרחו שוקולד או מה שמתחשק לכם. סגרו את הקרפ ובתיאבון!!!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0