המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים את הביצה בקערה גדולה. מוסיפים את הקמח, החלב, תמצית הווניל וסוכר הווניל ומערבבים עד שאין גושים.
משמנים את המחבת (מחבת המיועדת לקרפ, אחרת הוא ידבק) ושמים מעט מהבלילה שהכנו קודם (הקרפ אמור להיות דק) עד שהקרפ משחים.
אפשרויות מריחה וקישוט: ניתן להמיס את השוקולד המריר וגם את המרשמלו ולשים על הקרפ.
ניתן למרוח ממרח שוקולד ועליו לפזר סוכריות צבעוניות.
ניתן למרוח חמאה וכשהיא נמסה לשים את הסוכריות הצבעוניות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0