מחממים מחבת שטוחה עם תחתית עבה, אפשר להשתמש במחבת הפלא.
שלב 2
5 דקות
מניחים את כל המצרכים לבצק - קמח, ביצה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר וסוכר וניל, בקערה ומערבבים עד שנוצרת עיסה דלילה ללא גושים.
שלב 3
0 דקות
חשוב לשים לב: אם העיסה יוצאת סמיכה מדי יש להוסיף חלב, ואם היא יוצאת דלילה מדי מוסיפים קמח, המטרה היא להגיע לעיסה דלילה ונוזלית ללא גושים.
שלב 4
0 דקות
לוקחים מצקת של מרק, ממלאים אותה בעיסה ויוצקים לתוך מחבת הפלא.
שלב 5
0 דקות
כדי ליצור קרפ מושלם, יוצקים את העיסה למרכז המחבת ועם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית את העיסה, עד שהיא הופכת לקרפ עגול גדול ודק, כמובן נותנים לקרפ כמה שניות ובעזרת מרית הופכים אותו.
שלב 6
0 דקות
מחלקים את הקרפ לחצי, מורחים על החצי שוקולד או ריבת חלב, מפזרים סוכריות, פצפוצי שוקולד, קוביות חלבה ובעצם כל מה שעולה על רוחכם.
שלב 7
0 דקות
מקפלים משני הצדדים.
שלב 1
מתוך
7
מחממים מחבת שטוחה עם תחתית עבה, אפשר להשתמש במחבת הפלא.
שלב 2
מתוך
7
מניחים את כל המצרכים לבצק - קמח, ביצה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר וסוכר וניל, בקערה ומערבבים עד שנוצרת עיסה דלילה ללא גושים.
שלב 3
מתוך
7
חשוב לשים לב: אם העיסה יוצאת סמיכה מדי יש להוסיף חלב, ואם היא יוצאת דלילה מדי מוסיפים קמח, המטרה היא להגיע לעיסה דלילה ונוזלית ללא גושים.
שלב 4
מתוך
7
לוקחים מצקת של מרק, ממלאים אותה בעיסה ויוצקים לתוך מחבת הפלא.
שלב 5
מתוך
7
כדי ליצור קרפ מושלם, יוצקים את העיסה למרכז המחבת ועם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית את העיסה, עד שהיא הופכת לקרפ עגול גדול ודק, כמובן נותנים לקרפ כמה שניות ובעזרת מרית הופכים אותו.
שלב 6
מתוך
7
מחלקים את הקרפ לחצי, מורחים על החצי שוקולד או ריבת חלב, מפזרים סוכריות, פצפוצי שוקולד, קוביות חלבה ובעצם כל מה שעולה על רוחכם.
שלב 7
מתוך
7
מקפלים משני הצדדים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0