המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת שטוחה עם תחתית עבה, אפשר להשתמש במחבת הפלא.
מניחים את כל המצרכים לבצק - קמח, ביצה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר וסוכר וניל, בקערה ומערבבים עד שנוצרת עיסה דלילה ללא גושים.
חשוב לשים לב: אם העיסה יוצאת סמיכה מדי יש להוסיף חלב, ואם היא יוצאת דלילה מדי מוסיפים קמח, המטרה היא להגיע לעיסה דלילה ונוזלית ללא גושים.
לוקחים מצקת של מרק, ממלאים אותה בעיסה ויוצקים לתוך מחבת הפלא.
כדי ליצור קרפ מושלם, יוצקים את העיסה למרכז המחבת ועם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית את העיסה, עד שהיא הופכת לקרפ עגול גדול ודק, כמובן נותנים לקרפ כמה שניות ובעזרת מרית הופכים אותו.
מחלקים את הקרפ לחצי, מורחים על החצי שוקולד או ריבת חלב, מפזרים סוכריות, פצפוצי שוקולד, קוביות חלבה ובעצם כל מה שעולה על רוחכם.
מקפלים משני הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0