המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקרפים - מערבבים בקערה 4 ביצים, 2 כוסות חלב, 1/4 כוס שמן, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, קורט מלח ו-1/2 1 כוסות קמח, לבלילה נוזלית. מסננים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
מוזגים למחבת רחבה ומשומנת מעט, ומטים את המחבת שתהיה מכוסה כולה בבלילה. מטגנים 2 דקות מכל צד. מקררים את הקרפים לטמפרטורת החדר. סך הכל 12 קרפים.
להכנת הקרם: מקציפים יחד את כל השמנת המתוקה ופודינג ריבת חלב לקרם יציב.
להרכבה: מניחים קרפ, מורחים את הקצה שלו במעט קרם ומניחים מעל עוד קרפ וכך הלאה, יוצרים שורה ארוכה של 6 קרפים. מזלפים מעל מחצית מהקרם באופן שווה. סוגרים את השוליים של העיגולים פנימה. ומגלגלים צמוד לרולדה. חוזרים על הפעולה עם 6 הקרפים הנוספים ליצירת עוד רולדה. מכניסים למקפיא להתייצבות.
לאחר שעה מכינים את הגנאש: ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמנת כדקה וחצי ומערבבים להמסה מלאה. מוסיפים אגוזים ומערבבים. מצפים את הרולדות. הן מוכנות לאכילה מיידית ומושלמת יותר אחרי לילה במקרר (החיתוך יוצא מושלם).
שומרים במקרר עד 5 ימים. אפשר להקפיא עד חודש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0