להכנת הקרפים - מערבבים בקערה 4 ביצים, 2 כוסות חלב, 1/4 כוס שמן, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, קורט מלח ו-1/2 1 כוסות קמח, לבלילה נוזלית.
מסננים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
שלב 2
10 דקות
מוזגים למחבת רחבה ומשומנת מעט, ומטים את המחבת שתהיה מכוסה כולה בבלילה. מטגנים 2 דקות מכל צד. מקררים את הקרפים לטמפרטורת החדר. סך הכל 12 קרפים.
שלב 3
5 דקות
להכנת הקרם: מקציפים יחד את כל השמנת המתוקה ופודינג ריבת חלב לקרם יציב.
שלב 4
5 דקות
להרכבה:
מניחים קרפ, מורחים את הקצה שלו במעט קרם ומניחים מעל עוד קרפ וכך הלאה, יוצרים שורה ארוכה של 6 קרפים.
מזלפים מעל מחצית מהקרם באופן שווה. סוגרים את השוליים של העיגולים פנימה.
ומגלגלים צמוד לרולדה. חוזרים על הפעולה עם 6 הקרפים הנוספים ליצירת עוד רולדה.
מכניסים למקפיא להתייצבות.
שלב 5
5 דקות
לאחר שעה מכינים את הגנאש:
ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמנת כדקה וחצי ומערבבים להמסה מלאה. מוסיפים אגוזים ומערבבים.
מצפים את הרולדות.
הן מוכנות לאכילה מיידית ומושלמת יותר אחרי לילה במקרר (החיתוך יוצא מושלם).
שלב 6
1 דקות
שומרים במקרר עד 5 ימים.
אפשר להקפיא עד חודש.
שלב 1
מתוך
6
להכנת הקרפים - מערבבים בקערה 4 ביצים, 2 כוסות חלב, 1/4 כוס שמן, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, קורט מלח ו-1/2 1 כוסות קמח, לבלילה נוזלית.
מסננים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
שלב 2
מתוך
6
מוזגים למחבת רחבה ומשומנת מעט, ומטים את המחבת שתהיה מכוסה כולה בבלילה. מטגנים 2 דקות מכל צד. מקררים את הקרפים לטמפרטורת החדר. סך הכל 12 קרפים.
שלב 3
מתוך
6
להכנת הקרם: מקציפים יחד את כל השמנת המתוקה ופודינג ריבת חלב לקרם יציב.
שלב 4
מתוך
6
להרכבה:
מניחים קרפ, מורחים את הקצה שלו במעט קרם ומניחים מעל עוד קרפ וכך הלאה, יוצרים שורה ארוכה של 6 קרפים.
מזלפים מעל מחצית מהקרם באופן שווה. סוגרים את השוליים של העיגולים פנימה.
ומגלגלים צמוד לרולדה. חוזרים על הפעולה עם 6 הקרפים הנוספים ליצירת עוד רולדה.
מכניסים למקפיא להתייצבות.
שלב 5
מתוך
6
לאחר שעה מכינים את הגנאש:
ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמנת כדקה וחצי ומערבבים להמסה מלאה. מוסיפים אגוזים ומערבבים.
מצפים את הרולדות.
הן מוכנות לאכילה מיידית ומושלמת יותר אחרי לילה במקרר (החיתוך יוצא מושלם).
שלב 6
מתוך
6
שומרים במקרר עד 5 ימים.
אפשר להקפיא עד חודש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0