המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מניחים את הרגל, הגזרים, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, שורש הפטרוזיליה, ראש השום הקלוף והמים. מביאים לרתיחה ומקפים את הקצף.
מנמיכים להבה וממשיכים לבשל 3-4 שעות, או עד שהבשר רך.
מסננים, שומרים את הנוזל בצד וזורקים את הירק, למעט השום.
מפרידים את הבשר, המח והסחוסים מהעצמות וטוחנים במטחנת בשר עם הדיסקית בעלת החורים הקטנים יחד עם שיני השום המבושלות וגם כמה משיני השום הכתושות (לפי הטעם).
מערבבים לתערובת אחידה עם נוזל המרק הנותר, טועמים ובודקים אם חסר עוד מלח.
מעבירים לתבנית פיירקס, מכסים ומצננים כשעה.
מסדרים מעל שורות שורות של פרוסות ביצים קשות ומחזירים למקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1