המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל החומרים על מהירות בינונית ומוסיפים בהדרגה את המים, ממשיכים ללוש עד שמקבלים בצק רק וגמיש.
מניחים בצד להתפחה כ 30 דקות.
מחלקים את הבצק ל 10 כדורים, כל כדור מרדדים לעיגול מורחים שוקולד ומפזרים אגוזים קצוצים.
חותכים את העיגול ל 8 (כמו משולשים של פיצה) ומגלגלים לצורת רולדה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0