המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח שמרים, חלב, ביצים, סוכר, סוכר וניל, חמאה מומסת ומלח, ומעבדים 5 דק' במהירות בינונית לקבלת בצק חלק, רך ומבריק.
מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (כ-60 דק'). אם יש זמן, עדיף להתפיח במקרר למשך הלילה, כך הבצק יהיה פחות דביק ויותר נוח לעבודה.
להכנת המלית - מערבבים יחד את כל חומרי המלית - כוס סוכר, כוס קקאו, כפית קינמון ו-200 גרם חמאה מומסת, מעבירים למקרר ומצננים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת במרקם נוח
להכנת הסירופ - מחממים בסיר חצי כוס מים וכוס סוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
מברישים את הרוגעלך מיד בצאתם מהתנור בסירופ החם. מצננים מעט ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0