המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את השמנת והחמאה בסיר גדול שיוכל להכיל גם את הפסטה. מתיכים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים על אש קטנה כמה דקות, עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
בינתיים מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.
רגע לפני שהפסטה מוכנה מוסיפים לתערובת השמנת את הגבינה והמוסקט ומערבבים היטב, עד שהגבינה נמסה והרוטב מסמיך.
מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד לסיר עם הרוטב. מבשלים על אש קטנה אגב ערבוב כדקה, עד שכל הפסטה משוחה היטב ברוטב, ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0