המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את המרגרינה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות. נוצרים גושים . לא להבהל.
מחממים על אש נמוכה כ-2 דקות ולאט לאט מוסיפים מים/חל/שמנת ובוחשים.
כמות הנוזלים - לפי הצורך , ל א להפסיק לערבב.
כשהתערובת מגיעה למרקם דייסתי מוסיפים את המלח ואגוז המוסקט.
אפשר בשלב זה להוסיף ביצה אחת תוך כדי ערבוב מהיר, לא חובה. לגרסה חלבית ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה ואת המים בשמנת מתוקה או חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0