המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה שמן זית, רסק עגבניות ואותה כמות של מים, ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים שום ומערבבים, מוסיפים חוויאג' וממשיכים לטגן כדקה.
מוסיפים למחבת את תערובת הרסק, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים חצי כמות כוסברה ומערבבים.
מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את יתר הכוסברה ומערבבים.
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומאחדים עם הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0