המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האפונה הקפואה עם הרבה מלח וחמאה, 5-6 דקות עד שהאפונה מוכנה, מסננים ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל עם השום והחמאה, עד שהבצל מצהיב.
מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה ומוסיפים את האפונה.
מוסיפים את השמנת המתוקה, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל, אגוז מוסקט וכפית וודקה.
לאחר שהשמנת מצטמצמת מעט מוסיפים את הפטרוזיליה.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.
לאחר שהספגטי מוכן, מסננים, מוסיפים לסיר הרוטב ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0