מחממים בסיר בינוני את השמן ומטגנים בו קלות את הבצל, הגזר ותפוחי האדמה, כשתיים-שלוש דקות, עד שהבצל מתחיל להזהיב בקצוות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את העגבנייה, ומערבבים. מוסיפים את התבלינים, החומוס, רסק העגבניות, המלח, הפלפל והבשר. מערבבים ומוסיפים מיד את המים, כי התבלינים נשרפים מהר מאוד.
שלב 3
25 דקות
כשהתערובת רותחת, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 25 דקות.
שלב 4
0 דקות
שמים במרכז הצלחת תלולית קטנה של קוסקוס, ועליה שמים מנה מהתבשיל עם הרבה רוטב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מחממים בסיר בינוני את השמן ומטגנים בו קלות את הבצל, הגזר ותפוחי האדמה, כשתיים-שלוש דקות, עד שהבצל מתחיל להזהיב בקצוות.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את העגבנייה, ומערבבים. מוסיפים את התבלינים, החומוס, רסק העגבניות, המלח, הפלפל והבשר. מערבבים ומוסיפים מיד את המים, כי התבלינים נשרפים מהר מאוד.
שלב 3
מתוך
4
כשהתערובת רותחת, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 25 דקות.
שלב 4
מתוך
4
שמים במרכז הצלחת תלולית קטנה של קוסקוס, ועליה שמים מנה מהתבשיל עם הרבה רוטב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1