המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל עד לשקיפות.
לאחר מכן להוסיף את שיני השום הפרוסות ולטגן 2 דקות.
להוסיף את העגבניות, לטגן מעט ולהוסיף רסק עגבניות ומים.
לערבב ולהוסיף תיבוליות, בזיליקום, מלח ופלפל.
להביא את הרוטב לרתיחה.
לשפוך את הרוטב על הפסטה.
אם רוצים אפשר להוסיף גבינה צהובה\מוצרלה מגורדת, להכניס למיקרוגל למשך דקה ולהגיש חם. בתאבון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0