המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, שמן, מלח ופלפל למחבת רחבה ומערבבים.
מניחים את שני חצאי הבצל במרכז, עם הצד החתוך כלפי מטה.
מניחים בתוך הרוטב את השום, גזר ובזיליקום.
מבשלים ללא מכסה, בביעבוע עדין, על אש קטנה לפחות שלוש שעות, עד שהגזר מבושל לגמרי ורך.
נפטרים מהירקות, מערבבים, והרוטב בידיכם! (הוא יישמר בצנצנת במקרר עד 3 ימים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0