המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים קלות את הבצל.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת הסוכר.
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מרסקים את תוכן הסיר בטוחן ידני או במעבד מזון.
מחזירים לאש לכ-2 דקות וממליחים לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0