המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שופכים את כל החומרים, פרט לחלב, לסיר קטן.
בעזרת קופסת הרסק עגבניות שזה עתה רוקנו, ממלאים פעמיים מים ושופכים לסיר.
מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את החלב, מבשלים עוד קצת עד לסף רתיחה.
זהו! עכשיו תוסיפו לכם איזה פסטה שבא לכם ובתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0