המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שופכים את כל החומרים, פרט לחלב, לסיר קטן.
בעזרת קופסת הרסק עגבניות שזה עתה רוקנו, ממלאים פעמיים מים ושופכים לסיר.
מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את החלב, מבשלים עוד קצת עד לסף רתיחה.
זהו! עכשיו תוסיפו לכם איזה פסטה שבא לכם ובתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0