המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את הפטריות. ממליחים קלות, כך הפטריות מוציאות את הנוזלים ואת הטעם.
מוסיפים את החלב ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
מגישים עם גבינת פרמזן ליד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0