המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר או מחבת מזהיבים קלות את הבצל והשום עם החמאה ומוסיפים את הפטריות. ממליחים קלות (כך הפטריות מגירות את הנוזלים ואת הטעם).
מוסיפים את החלב ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
מוסיפים את השמנת. מתבלים במלח, פלפל, אבקת תיבול פטריות ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
מערבבים עם הפסטה הרצויה ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
יצא מעדן!!!
כיף לשמוע, תודה 🌸
כן מאוד מאוד.
אחד הטעימים שיצאו לי רוטב סמיך וטעים בטירוף
הייתי מוסיף טיפה אבקת בצל עם האבקת פטריות פטרוזיליה קצוצה עם הפטריות ומי שמשתמש בפטריות משימורים (אני) להוסיף מעט מהמיץ שימורים עם השמנת
הצג מתכונים נוספים
הערות 4