המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר או מחבת מזהיבים קלות את הבצל והשום עם החמאה ומוסיפים את הפטריות. ממליחים קלות (כך הפטריות מגירות את הנוזלים ואת הטעם).
מוסיפים את החלב ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
מוסיפים את השמנת. מתבלים במלח, פלפל, אבקת תיבול פטריות ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
מערבבים עם הפסטה הרצויה ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4