המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר את הבצל עד שהוא מזהיב.
יוצקים את השמנת וחלב לסיר ומבשלים על אש נמוכה.
מוסיפים גבינה צהובה, פלפל לבן, זנגביל, מלח, קצת אבקת שום, אבקת מרק פטריות ומערבבים.
מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות נוספות, כשהבלילה על סף הבעבוע.
מורידים מהאש ומצננים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0