המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד שמתקבל קצף יציב.
בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם שמן, רבע כוס סוכר ומחית וניל. מעבירים מעט מהקצף לתערובת החלמונים כדי לאוורר אותו ואז מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול.
מנפים את הקמח ואבקת האפייה מעל התערובת ומערבבים שוב בתנועות קיפול עד לאיחוד.
מעבירים חלק קטן מהתערובת לקערה וצובעים עם צבע מאכל אדום.
באמצעות שקית זילוף יוצרים נקודות בצבע אדום על תבנית מרופדת בנייר אפייה (גודל מומלץ - 28*38). מזלפים את שאר התערובת גם באמצעות שקית זילוף כדי לא להרוס את הנקודות.
אופים בחום של 170 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג לקרם.
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ואז מגלגלים לצורת רולדה ונותנים לה להצטנן לגמרי. מורחים את הקרם על הצד העליון של העוגה ומגלגלים בזהירות לרולדה. מקשטים עם קצפת וניל ומפזרים במבה אדומה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4