מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד שמתקבל קצף יציב.
שלב 3
5 דקות
בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם שמן, רבע כוס סוכר ומחית וניל.
מעבירים מעט מהקצף לתערובת החלמונים כדי לאוורר אותו ואז מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול.
שלב 4
1 דקות
מנפים את הקמח ואבקת האפייה מעל התערובת ומערבבים שוב בתנועות קיפול עד לאיחוד.
שלב 5
1 דקות
מעבירים חלק קטן מהתערובת לקערה וצובעים עם צבע מאכל אדום.
שלב 6
5 דקות
באמצעות שקית זילוף יוצרים נקודות בצבע אדום על תבנית מרופדת בנייר אפייה (גודל מומלץ - 28*38). מזלפים את שאר התערובת גם באמצעות שקית זילוף כדי לא להרוס את הנקודות.
שלב 7
30 דקות
אופים בחום של 170 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
שלב 8
4 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג לקרם.
שלב 9
5 דקות
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ואז מגלגלים לצורת רולדה ונותנים לה להצטנן לגמרי.
מורחים את הקרם על הצד העליון של העוגה ומגלגלים בזהירות לרולדה. מקשטים עם קצפת וניל ומפזרים במבה אדומה מעל.
שלב 1
מתוך
9
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
שלב 2
מתוך
9
מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד שמתקבל קצף יציב.
שלב 3
מתוך
9
בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם שמן, רבע כוס סוכר ומחית וניל.
מעבירים מעט מהקצף לתערובת החלמונים כדי לאוורר אותו ואז מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול.
שלב 4
מתוך
9
מנפים את הקמח ואבקת האפייה מעל התערובת ומערבבים שוב בתנועות קיפול עד לאיחוד.
שלב 5
מתוך
9
מעבירים חלק קטן מהתערובת לקערה וצובעים עם צבע מאכל אדום.
שלב 6
מתוך
9
באמצעות שקית זילוף יוצרים נקודות בצבע אדום על תבנית מרופדת בנייר אפייה (גודל מומלץ - 28*38). מזלפים את שאר התערובת גם באמצעות שקית זילוף כדי לא להרוס את הנקודות.
שלב 7
מתוך
9
אופים בחום של 170 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
שלב 8
מתוך
9
מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג לקרם.
שלב 9
מתוך
9
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ואז מגלגלים לצורת רולדה ונותנים לה להצטנן לגמרי.
מורחים את הקרם על הצד העליון של העוגה ומגלגלים בזהירות לרולדה. מקשטים עם קצפת וניל ומפזרים במבה אדומה מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 4