מכניסים לקערה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל, ומעבדים בעזרת מיקסר במשך 7 דק'.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערה קמח, אבקת אפיה וקורנפלור, וממשיכים לערבל לאט עד קבלת מרקם אחיד וחלק. יוצקים לקערה את השמן, וממשיכים לעבד במשך כ-2 דק' נוספות.
שלב 3
20 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומשטחים את התערובת על פני התבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות, עד שהעוגה תקבל גוון זהוב.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתנור. נותנים לה מעט להצטנן, ומגלגלים אותה לגליל עד לצינון מלא.
שלב 5
0 דקות
הכנת המלית: יוצקים חלב ותוכן של מיכל שמנת מתוקה לקערה. מוסיפים את האינסטנט פודינג, ומקציפים.
שלב 6
0 דקות
מורחים על העוגה ריבת הדובדבנים. מעל מורחים את הקצפת ומפזרים מעט דובדבנים. מגלגלים את הרולדה, ומעבירים אותה לתא ההקפאה למשך של כ-20 דק'.
שלב 7
0 דקות
שוברים את השוקולד לריבועים קטנים, ומוסיפים לסיר. יוצקים את תוכן מיכל השמנת המתוקה לסיר, ומחממים תוך כדי בחישה עד שהשוקולד נמס. יוצקים את ליקר הדובדבנים לסיר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וכהה.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את הרולדה מתא ההקפאה, ומורחים את השוקולד מעל. מפזרים לאורך הרולדה דובדבנים מגולענים. מעבירים את הרולדה למקרר למשך כשעתיים.בתיאבון.
שלב 1
מתוך
8
מכניסים לקערה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל, ומעבדים בעזרת מיקסר במשך 7 דק'.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים לקערה קמח, אבקת אפיה וקורנפלור, וממשיכים לערבל לאט עד קבלת מרקם אחיד וחלק. יוצקים לקערה את השמן, וממשיכים לעבד במשך כ-2 דק' נוספות.
שלב 3
מתוך
8
יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומשטחים את התערובת על פני התבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות, עד שהעוגה תקבל גוון זהוב.
שלב 4
מתוך
8
מוציאים את העוגה מהתנור. נותנים לה מעט להצטנן, ומגלגלים אותה לגליל עד לצינון מלא.
שלב 5
מתוך
8
הכנת המלית: יוצקים חלב ותוכן של מיכל שמנת מתוקה לקערה. מוסיפים את האינסטנט פודינג, ומקציפים.
שלב 6
מתוך
8
מורחים על העוגה ריבת הדובדבנים. מעל מורחים את הקצפת ומפזרים מעט דובדבנים. מגלגלים את הרולדה, ומעבירים אותה לתא ההקפאה למשך של כ-20 דק'.
שלב 7
מתוך
8
שוברים את השוקולד לריבועים קטנים, ומוסיפים לסיר. יוצקים את תוכן מיכל השמנת המתוקה לסיר, ומחממים תוך כדי בחישה עד שהשוקולד נמס. יוצקים את ליקר הדובדבנים לסיר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וכהה.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים את הרולדה מתא ההקפאה, ומורחים את השוקולד מעל. מפזרים לאורך הרולדה דובדבנים מגולענים. מעבירים את הרולדה למקרר למשך כשעתיים.בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0