המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את חומרי המילוי במיקסר 3 דקות על מהירות גבוהה עד שנוצר קרם. מניחים בצד או שומרים במקרר.
מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
מקציפים את החלבונים לקצף מלא ולמוסיפים בהדרגה חלמונים, סוכר וסוכר וניל עד קבלת קצף אחיד וחלק.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הקקאו. מערבבים עד שהתערובת אחידה וסוגרים את המיקסר.
מניחים ניר אפיה על התבנית,מעבירים אליה את כל העיסה ומניחים לה להתפשט לבד על פני התבנית.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
כשהתנור חם מכניסים את העוגה ל-8 דקות או עד שקיסם הננעץ בה יותא יבש.(לא לפתוח את התנור לפני תום 8 הדקות, אחרת העוגה תיפול).
מוציאים מהתנור ומניחים לקירור קל,.
מורחים את קרם השמנת שהכנו בשכבה אחידה (הקרם מספיק לשתי רולדות), מגלגלים ביחד עים נייר האפיה ובו זמנית גם מפרידים את הנייר מהרולדה.
הצעות הגשה: לאוהבי עוגות רטובות - לשמור בעוד נייר פרגמנט עד לאכילה ואז להרטיב מעט בסירופ שמכינים מהמים, הסוכר והרום או לפזר מעט אבקת סוכר וגרידת שוקולד ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0