המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להדליק את התנור ולכוון לחום של 170 מעלות.
ללוש את כל החומרים פרט לממרח התמרים עד קבלת בצק אחיד. במידת הצורך להוסיף קמח.
לחלק את הבצק ל 3-כדורים שווים.
לקמח קצת את השיש ולרדד כדור למשטח רחב.
למרוח שכבה של ממרח תמרים ולגלגל,
לחזור על הפעולה עם 2 הכדורים האחרים, להניח בתבנית ולאפות בתנור עד שהרולדות מקבלות צבע חום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0