המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקמח היטב מערוך ומשטח עבודה, לערבב את כל מרכיבי הבצק וללוש כשתי דקות.
לקמח את הידיים, לשים את הבצק בשקית ניילון נקייה או בניילון נצמד ולאחסן במקרר למינימום שעתיים.
לחלק את הבצק ל-3 חלקים שווים. לרדד כל חלק לעלה, למרוח ממרח תמרים, להוסיף את הפירות היבשים, לגלגל ולהדק היטב.
לשים על תבנית עם נייר אפיה, לסמן מנות בסכין ולאפות בחום של 170-180 מעלות כ-20 דקות או עד להזהבה.
לפזר אבקת סוכר לאחר האפיה. לפרוס את העוגיות רק אחרי שהן מתקררות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0