המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין סירופ די סמיך מסוכר, מים ומקל וניל. (להרתיח בערך 10 דקות על אש קטנה).
לקרר. לחתוך באמצע את מקל הוניל ולגרד ממנו את כל הגרגירים.
בינתיים שהסירופ מתקרר להקציף חלבון ביצה לקצף לבן ותפוח. להוסיף את החלבון המוקצף לסירופ שהתקרר מעט ולהמשיך להקציף עוד כמה דקות. יוצא מעין קרם סמיך ולבן.
מוסיפים את הקוקוס. אם דליל מידי להוסיף עוד קצת קוקוס אבל לא לייבש. לקחת בחשבון שכעבור כמה זמן הקוקוס סופח את הנוזלים.
לחמם מעט את התמרים במיקרוגל כדי שאפשר יהיה ללוש אותם.
לרסס 2 יחידות נייר אפייה בשמן.
לשים את חבילת התמרים על נייר אפיה משומן ולכסות בנייר האפייה המשומן השני. בעזרת מערוך לרדד את התמרים לעלה דק (בגודל נייר האפייה).
למרוח שכבת קוקוס עבה ולגלגל כמו רולדה. לעטוף עם נייר האפייה שעליו הייתה הרולדה ולשים במקרר כמה שעות להתייצבות. לחתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ. נשמר במקרר או במקפיא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1