המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לגאנאש השוקולד- קוצצים 125 גרם שוקולד מריר ושמים בקערת זכוכית בינונית.
מרתיחים חצי מיכל שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד המריר. ממתינים דקה ומערבבים עם מטרפה לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
לכדורי הקוקוס לעיטור - בקערת זכוכית שמים 50 גרם שוקולד לבן קצוץ, 2 כפות חלב, 25 גרם חמאה ו - 2 כפות אבקת סוכר. ממיסים במיקרוגל על חום בינוני כחצי דקה (עד להמסה מלאה של השוקולד). מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את כוס הקוקוס ומערבבים. מעבירים למקרר למשך חצי שעה ולאחר מכן יוצרים 10-12 כדורים ומאחסנים במקרר עד השימוש.
להכנת הרולדה - מחממים תנור ל- 180 מעלות.
משמנים היטב תבנית אפייה שטוחה של תנור סטנדרטית, מניחים נייר אפייה ומשמנים גם אותו בעזרת מברשת ומעט שמן קנולה או חמאה מומסת.
מקציפים 4 ביצים ו - 120 גרם סוכר כ - 5 דקות עד לקבלת קצף סמיך ויציב. בקערה נפרדת מערבבים 60 גרם קוקוס טחון עם 60 גרם קמח תפוח אדמה ומקפלים לתערובת הביצים המוקצפת בעדינות.
משטחים את התערובת בתבנית האפייה ואופים כ- 10 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים.
למלית קצפת השוקולד - מקציפים יחד מיכל שמנת מתוקה, 180 מ"ל חלב וחבילת אינסטנט פודינג שוקולד לקצפת יציבה.
מורחים את הבלילה על הרולדה בשכבה אחידה, מגלגלים ומניחים על צלחת הגשה.
מצפים את הרולדה בגאנאש השוקולד שהכנו באופן אחיד מכל הצדדים ומעטרים מעל בכדורי הקוקוס שהכנו.
מאחסנים את הרולדה במקרר עד להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0