המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן קוביות חציל להזהבה יפה ולרסק מעט.
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה.
לטגן כבדי עוף , לצנן ולחתוך לחתיכות קטנות. לרסק קצת במזלג, (כל דבר לטגן לחוד).
לערבב הכל יחד עם התבלינים ומיץ לימון לתערובת אחידה.
לחלק את התערובת ל-3 חלקים שווים, כל חלק להניח לאורך על בצק עלים ולגלגל לרולדה ( יוצא 3 רולדול גדולות).
להניח בתבנית על נייר אפיה ולחרוץ 3-4 חתכים לאורך כל רולדה, למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום.
לאפות בתנור מחומם ל- 180מעלות, עד הזהבה יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0