בבצק יש טריק - מעשירים אותו בשמנת חמוצה. יוצא בצק חלק ועשיר במיוחד. המילוי נתון לווריאציות אישיות: ריבה, נוטלה, אגוזים, פירות יבשים וקינמון. בקיצור, מה שאוהבים
מערבבים היטב את כל חומרי הבצק ולשים על משטח מקומח לקבלת בצק חלק וגמיש. אם חסר קמח מוסיפים. אם הבצק יבש מדי מוסיפים מעט חלב.
שלב 2
0 דקות
מניחים את הבצק בקערה, מכסים ומתפיחים שעה.
שלב 3
0 דקות
לשים היטב שוב על משטח מקומח ומחלקים לשלושה כדורים.
שלב 4
5 דקות
מרדדים כל כדור למלבן. עובי הבצק צריך להיות בשני מ"מ (כלומר לא דק מדי). מערבבים את חומרי המילוי (ריבה, נוטלה או פירות יבשים יחד עם שני חלמונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומורחים על כל מלבן. מגלגלים לרולדות.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את החלמונים והחלב להברשה ומברישים את הרולדות בתערובת. מניחים להתפחה לעוד חצי שעה.
שלב 6
60 דקות
אופים כ -60 דקות בחום בינוני עד להשחמה נאה.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים היטב את כל חומרי הבצק ולשים על משטח מקומח לקבלת בצק חלק וגמיש. אם חסר קמח מוסיפים. אם הבצק יבש מדי מוסיפים מעט חלב.
שלב 2
מתוך
6
מניחים את הבצק בקערה, מכסים ומתפיחים שעה.
שלב 3
מתוך
6
לשים היטב שוב על משטח מקומח ומחלקים לשלושה כדורים.
שלב 4
מתוך
6
מרדדים כל כדור למלבן. עובי הבצק צריך להיות בשני מ"מ (כלומר לא דק מדי). מערבבים את חומרי המילוי (ריבה, נוטלה או פירות יבשים יחד עם שני חלמונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומורחים על כל מלבן. מגלגלים לרולדות.
שלב 5
מתוך
6
מערבבים את החלמונים והחלב להברשה ומברישים את הרולדות בתערובת. מניחים להתפחה לעוד חצי שעה.
שלב 6
מתוך
6
אופים כ -60 דקות בחום בינוני עד להשחמה נאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0