לטגן בצל עם פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל ולהוסיף ביצים. לערבב במהירות ולהוריד מהאש.
שלב 2
0 דקות
למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.
שלב 3
5 דקות
לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר שומשום, לחתוך חתכים לא עמוקים.
*ניתן להמיר את בצק העלים בבצק פילאס טורקי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות 25 דקות או עד שמזהיב.
שלב 1
מתוך
4
לטגן בצל עם פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל ולהוסיף ביצים. לערבב במהירות ולהוריד מהאש.
שלב 2
מתוך
4
למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.
שלב 3
מתוך
4
לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר שומשום, לחתוך חתכים לא עמוקים.
*ניתן להמיר את בצק העלים בבצק פילאס טורקי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
4
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות 25 דקות או עד שמזהיב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0