המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן בצל עם פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל ולהוסיף ביצים. לערבב במהירות ולהוריד מהאש.
למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.
לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר שומשום, לחתוך חתכים לא עמוקים. *ניתן להמיר את בצק העלים בבצק פילאס טורקי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות 25 דקות או עד שמזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0