הכנת הרולדה: מקציפים במיקסר סוכר וביצים כ-4 דק', עד לקבלת תערובת תפוחה. עוצרים את המיקסר ומנפים את הקמח לתוך הקערה. מערבבים בעדינות להטמעה בעזרת מרית.
שלב 3
10 דקות
משטחים את הבלילה על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משומן, יוצרים מעין מלבן מוארך ואופים כ-10 דקות. מצננים קלות.
שלב 4
0 דקות
שמים מעל הרולדה נייר אפייה משומן (בנוסף לתחתון), הופכים את הרולדה בכדי להפריד את הנייר התחתון מהרולדה, ומקלפים את הנייר בכדי לוודא היפרדות. מחזירים אותו למקומו, הופכים את הרולדה חזרה, ומגלגלים לצורת רולדה עם שני ניירות האפייה. משאירים מגולגל עד להרכבה על מנת להגמיש את הרולדה.
שלב 5
0 דקות
מכינים את הג'לי לפי הוראות יצרן, ומצננים קלות.
שלב 6
0 דקות
הרכבת הרולדה: פותחים את הרולדה, ומסירים את נייר האפייה העליון. מורחים על הרולדה בשכבה אחידה ודקה את הג'לי, ומפזרים את פירות היער. מגלגלים לגלילה מהודקת, ומצננים היטב במקרר.
שלב 7
0 דקות
פורסים למנות ומגישים קר (מומלץ לצד גלידה או קרם וניל).
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
הכנת הרולדה: מקציפים במיקסר סוכר וביצים כ-4 דק', עד לקבלת תערובת תפוחה. עוצרים את המיקסר ומנפים את הקמח לתוך הקערה. מערבבים בעדינות להטמעה בעזרת מרית.
שלב 3
מתוך
7
משטחים את הבלילה על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משומן, יוצרים מעין מלבן מוארך ואופים כ-10 דקות. מצננים קלות.
שלב 4
מתוך
7
שמים מעל הרולדה נייר אפייה משומן (בנוסף לתחתון), הופכים את הרולדה בכדי להפריד את הנייר התחתון מהרולדה, ומקלפים את הנייר בכדי לוודא היפרדות. מחזירים אותו למקומו, הופכים את הרולדה חזרה, ומגלגלים לצורת רולדה עם שני ניירות האפייה. משאירים מגולגל עד להרכבה על מנת להגמיש את הרולדה.
שלב 5
מתוך
7
מכינים את הג'לי לפי הוראות יצרן, ומצננים קלות.
שלב 6
מתוך
7
הרכבת הרולדה: פותחים את הרולדה, ומסירים את נייר האפייה העליון. מורחים על הרולדה בשכבה אחידה ודקה את הג'לי, ומפזרים את פירות היער. מגלגלים לגלילה מהודקת, ומצננים היטב במקרר.
שלב 7
מתוך
7
פורסים למנות ומגישים קר (מומלץ לצד גלידה או קרם וניל).
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0