המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב את מרכיבי המילוי קערה גדולה, עד שמתגבשת תערובת אחידה ולחה.
יש להכין מגבת לחה מבעוד מועד, כשעובדים עם בצק פילו, הבצק הנותר חייב להיות לח, מחשש שייקרע ויתייבש ואז לא יהיה נוח לעבודה.
פורסים את בצק הפילו על משטח עבודה, מניחים 2-3 דפים ולשמן קלות עם תרסיס השמן את הדפים, מעל מתחת וביניהם.
לוקחים מתערובת המילוי בעזרת כף, ומניחים לרוחב הדפים בצורה אחידה. מגלגלים צמוד לרולדה עדינה ודקה.
מניחים את הגליל על תבנית אפייה התנור, מרופדת בנייר אפיה, חורצים חריצים לאורך הרולדה לא עד הסוף, כדי להקל על חיתוך הרולדה בהגשה.
מורחים עם ביצה טרופה בעדינות ומשקטים עם שומשום שחור ולבן מעל. כך יש לעשות עם כל כמות הבצק והמילוי.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך כ-30 דקות, עד להזהבה יפה של המאפים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0