הכנת הבצק: ממיסים חמאה ומצננים. שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת מלבד המלח בקערת המיקסר. מעבדים עם וו לישה כעשר דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
שלב 2
0 דקות
מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה במקרר.
שלב 3
0 דקות
הכנת המלית: לקצוץ במעבד מזון את עלי הבזיליקום ושיני השום. להוסיף שמן זית, מלח ופלפל ולעבד עד לקבלת ממרח פסטו. לחתוך את גבינת הקשקבל לקוביות קטנות ולהניח בקערה נפרדת.
שלב 4
0 דקות
הרכבת הרולדות: מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק. מורחים על כל מלבן ממרח פסטו ומעל קוביות גבינת קשקבל.(משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית). מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים.
שלב 5
0 דקות
כורכים את שני החצאים אחד בשני בצורת בורג ומהדקים בקצוות ומניחים כל רולדה בתבנית אינגליש קייק. מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות.
שלב 6
0 דקות
הרולדות מוכנות כשצבען שחום.
שלב 1
מתוך
6
הכנת הבצק: ממיסים חמאה ומצננים. שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת מלבד המלח בקערת המיקסר. מעבדים עם וו לישה כעשר דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
שלב 2
מתוך
6
מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה במקרר.
שלב 3
מתוך
6
הכנת המלית: לקצוץ במעבד מזון את עלי הבזיליקום ושיני השום. להוסיף שמן זית, מלח ופלפל ולעבד עד לקבלת ממרח פסטו. לחתוך את גבינת הקשקבל לקוביות קטנות ולהניח בקערה נפרדת.
שלב 4
מתוך
6
הרכבת הרולדות: מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק. מורחים על כל מלבן ממרח פסטו ומעל קוביות גבינת קשקבל.(משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית). מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים.
שלב 5
מתוך
6
כורכים את שני החצאים אחד בשני בצורת בורג ומהדקים בקצוות ומניחים כל רולדה בתבנית אינגליש קייק. מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות.
שלב 6
מתוך
6
הרולדות מוכנות כשצבען שחום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0