המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: ממיסים חמאה ומצננים. שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת מלבד המלח בקערת המיקסר. מעבדים עם וו לישה כעשר דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה במקרר.
הכנת המלית: לקצוץ במעבד מזון את עלי הבזיליקום ושיני השום. להוסיף שמן זית, מלח ופלפל ולעבד עד לקבלת ממרח פסטו. לחתוך את גבינת הקשקבל לקוביות קטנות ולהניח בקערה נפרדת.
הרכבת הרולדות: מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק. מורחים על כל מלבן ממרח פסטו ומעל קוביות גבינת קשקבל.(משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית). מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים.
כורכים את שני החצאים אחד בשני בצורת בורג ומהדקים בקצוות ומניחים כל רולדה בתבנית אינגליש קייק. מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות.
הרולדות מוכנות כשצבען שחום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0