המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את החלבונים עם הסוכר.
בקערה נוספת לערבב את החלמונים עם הוניל והמלח ולקפל לחלבונים המוקצפים.
לערבב בנפרד את קמח המצה, הקורנפלור ואבקת הקקאו.
לקפל לתערובת הקצף כמה פעמים בתנועות קיפול.
לצקת בתבנית גדולה של תנור עם נייר אפיה, לשטח ולהכניס לתנור ל-10 דק' בחום גבוה של 190-200 מעלות.
מוציאים מהתנור, הופכים על מגבת מטבח, מורידים את הנייר ומגלגלים את העוגה עם המגבת לגלילה. מצננים.
כשהגלילה קרה פותחים בזהירות ומורחים מהמלית.
להקציף את החומרים למלית, למרוח על העוגה ולגלגל לרולדה.
את שאר המלית למרוח מעל, לקשט בזילוף קצפת ולפזר דובדבנים מעל.
באופציה השנייה של המלית: למרוח את הקרם, לפזר חתיכות פרי ודובדבנים ולגלגל את הרולדה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0