המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים בקערת מערבל עם וו לישה את כל חומרי הבצק, פרט לחמאה. לשים במהירות נמוכה תוך כדי הוספה הדרגתית של החמאה. לשים עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
מעבירים לקערה, מכסים ומניחים במקרר למשך חצי שעה.
לאחר מכן, מחלקים את הבצק ל-2 ומתפיחים.
מרדדים כל חלק, מורחים שוקולד בנדיבות ומפזרים אגוזים קצוצים.
חותכים כל חלק ל-2 ועושים צמה.
אופים ב-180 מעלות כ-30 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0