לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, ולהוסיף את הביצים, החמאה והנוזלים וללוש כשבע דקות במיקסר, ולהתפיח.
*ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-50 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
לחלק את הבצק ל-4, לרדד לעלה לא עבה, למרוח מהמלית בצורה נדיבה.
שלב 3
0 דקות
לגלגל לרולדה, ולשים בתבנית אינגליש, למרוח בביצה, לתת לנוח כעשרים דק' ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמשחים.
שלב 4
0 דקות
לאחר האפייה למרוח בגלזורה, סוכר עם מים מרתיחים 1-1 ומורחים על הרולדות המוכנות.
שלב 1
מתוך
4
לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, ולהוסיף את הביצים, החמאה והנוזלים וללוש כשבע דקות במיקסר, ולהתפיח.
*ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-50 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
4
לחלק את הבצק ל-4, לרדד לעלה לא עבה, למרוח מהמלית בצורה נדיבה.
שלב 3
מתוך
4
לגלגל לרולדה, ולשים בתבנית אינגליש, למרוח בביצה, לתת לנוח כעשרים דק' ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמשחים.
שלב 4
מתוך
4
לאחר האפייה למרוח בגלזורה, סוכר עם מים מרתיחים 1-1 ומורחים על הרולדות המוכנות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0