המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את הקמח והמלח, להוסיף את שאר המצרכים - ביצה, מרגרינה, סוכר, קליפת לימון, סוכר וניל ומים פושרים וללוש לבצק ולתת לו לתפוח כשעה וחצי. ללוש שוב ולתת לנוח לחצי שעה.
בינתיים להרתיח את היין והסוכר, להוסיף את הפרג, וניל ולימון, לבשל כמה דקות ולקרר.
לחלק את הבצק והמילוי לשניים, לרדד כל חלק מהבצק לעלה. למרוח חצי מהמלית, לגלגל לרולדה וכך גם חצי השני.
להניח על תבנית אפייה, למרוח חלמון ביצה, ולאפות בחום של 18, בערך 35 דקות או עד שמשחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0