המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבדים את כל המצרכים, פרט לממרח השוקולד ולביצה הטרופה, עד קבלת בצק אחיד ורך.
מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל עלה על משטח מקומח לעובי של 0.5 ס"מ.
מורחים בממרח שוקולד ומגלגלים לרולדה, מהדקים קצוות.
ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.
מתפיחים שוב כ 40 דקות.
מורחים ביצה טרופה.
אופים בחום של 180 מעלות, במשך 35 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0