המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבצק: לשים את כל החומרים ביחד, לפי סדר הופעתם, לבצק רך ואחיד.
למלית: מבשלים את כל החומרים על אש נמוכה-בינונית עד לסמיכות הרצויה (אם יש יותר מידי נוזלים מוסיפים מעט פרורי לחם). מחלקים את הבצק ל-5, מרדדים כל חלק לעלה, מורחים מהמלית ומגלגלים לרולדה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום בינוני עד לגוון חום-זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0