המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את השמרים ברבע כוס מים פושרים.
ממיסים במיקרו את המרגרינה, מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק גמיש.
מכסים, נותנים לבצק לנוח ולתפוח עד הכפלת נפח.
לאחר ההתפחה הראשונה לשים שוב ומניחים להתפחה שניה.
מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים שווים (לשתי רולדות גדולות או שלוש קטנות)
מרדדים כל חלק לעלה בעובי כחצי ס"מ.
מערבבים את חומרי המילוי ומורחים על עלי הבצק. מגלגלים לרולדות.
מכסים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה לתפיחה עד להכפלת הנפח (כ-60 דקות).
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהרולדות זהובות דיין, כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0