המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת ל-120 דקות.
בינתיים מערבבים את חומרי המלית.
מוציאים את הבצק, מקמחים וחוצים אותו לשני חלקים.
כל חלק פורסים וממלאים חצי מכמות המלית, ומגלגלים לרולדה.
מסדרים את הרולדות על נייר אפייה בתבנית, ומברישים בביצה טרופה.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים ל-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0