המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: שמים את הקמחים והסוכר במעבד מזון. מוסיפים את המרגרינה בקוביות, ומעבדים לפירורים. מוסיפים את השמנת ומעבדים עד שמתגבש לכדור. מחלקים לשניים, שמים בניילון ושומרים שעה במקרר.
מרדדים את אחד מכדורי הבצק על משטח מקומח למלבן (הבצק צריך להיות בעובי חצי ס"מ).
מורחים בריבת תאנים (עם חתיכות גדולות של תאנים) או בכל ריבה אחרת לטעמכם. מפזרים אגוזים, כף וחצי סוכר חום, וכפית שטוחה קינמון.
מקפלים את השוליים הקצרים של המלבן פנימה, ומגלגלים לרולדה לאורך צלע ארוכה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים את הרולדה השנייה באותה הדרך ומעבירים לתבנית (לא להניח קרוב מדי אחת לשנייה, הרולדות תתפחנה באפייה).
מברישים בביצה, מפזרים מעל סוכר, שומשום וקצח.
אופים בחום בינוני של 180 מעלות במשך 45 דקות, עד שהרולדות מזהיבות היטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0