המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל המרכיבים, עד לקבלת מסה אחידה.
במידה והמסה סמיכה, מדללים במעט מים.
פורסים את הדגים לרצועות (יש להקפיד על דג טרי ומוצק).
מרטיבים קלות את האצה, ומניחים על מחצלת לגלגול סושי.
מניחים את רצועות הטונה, ומגלגלים חצי סיבוב. מניחים את רצועות הסלמון, ומסיימים את הגלגול בהידוק הרול.
טובלים בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק כשלוש דקות.
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מורחים על צלחת ארוכה וצרה מעט מרוטב הווסאבי.
את הרול פורסים ל-8 פרוסות. מניחים את הפרוסות לאורך הצלחת, כאשר בצד אחד מונחים הירקות הפריכים ובצד השני קערית עם רוטב סויה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0