המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי המשרה ומעסים בו את הבשר יום לפני ההכנה.
יוצרים חתכים עמוקים בנתח ודוחפים לתוך כל חתך שן שום קלופה.
מעבירים את הבשר עם המשרה ומכניסים למקרר לכל הלילה.
מחממים תנור ל-250 מעלות.
משפשפים את המלח האטלנטי בנתח הבשר ואופים בתנור במשך 10 דקות.
מנמיכים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לצלות במשך 60 דקות עד קבלת נתח אדום במרכז.
אם מעדיפים מידת צלייה גבוהה יותר, משאירים בתנור במשך 75 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0