המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערית את שמן הזית, החרדל, הדבש, חומץ הבלסמי והמלח.
מחדירים לנתח הבשר את שיני השום הקלופות.
מורחים את הנתח עם תערובת החרדל.
מפזרים מעל את הפלפל השחור הגרוס, גרגירי הכוסברה והרוזמרין.
מניחים את נתח הבשר על רשת שמונחת בתבנית.
צולים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות במשך כ-15 דקות.
מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 מעלות.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, ואופים במשך כ-30 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0